Appeltaartconcert met klassieke muziek in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Klassieke muziek is voor iedereen! Daarom komen Appeltaartconcerten naar de mensen toe. Donderdagmorgen 9 maart komen de musici naar Cascade.

De Appeltaartconcerten zijn speciaal voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een echte concertzaal kunnen gaan om te genieten van muziek. Ook familie, vrienden, buren en andere liefhebbers van klassieke muziek zijn van harte welkom. Deze concerten worden veelal gegeven in buurthuizen, zalen van ouderenzorginstellingen, wijktheaters en sinds kort dus ook in Cascade. 

Het concert vindt plaats in de Niagarazalen (1e verdieping Cascade) waar de bezoekers in intieme setting van de prachtige muziek kunnen genieten. Een combinatie van Weense elegantie en Italiaanse romantiek.

Professionele musici spelen de allermooiste klassieke muziek. Deze editie is het Crumble Consort strijkkwartet aanwezig. Uiteraard wordt er na afloop een kopje koffie/thee met heerlijke appeltaart geserveerd. De appeltaart staat namelijk symbool voor de warme sfeer van de concerten.

Na het grote succes van de eerste en tevens gratis toegankelijke editie tijdens het jubileumfeest van Cascade, keert het Appeltaartconcert terug. Dit keer tegen betaling van een kleine bijdrage. De entreeprijs van 7 euro is inclusief koffie/thee en appeltaart.

Donderdag 9 maart, 10.30 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open.Meer info en kaarten via de website:  www.stichting-cascade.nl.

Foto: Cees van Meerten/FotoExpressie