Appeltaartconcert met klassieke muziek in Cascade

Foto Cees van Meerten. Impressie van een eerder Appeltaartconcert in Cascade.

HENDRIK-IDO-AMBACHT  Omdat klassieke muziek voor iedereen is komen de Appeltaartconcerten naar de mensen toe. Op dinsdag 16 mei treden de musici van het Veenendaals Harp Trio op in Cascade.

De Appeltaartconcerten zijn speciaal bedoeld voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een echte concertzaal kunnen gaan om te genieten van muziek. Ook familie, vrienden, buren en andere liefhebbers van klassieke muziek zijn van harte welkom. Deze concerten worden veelal gegeven in buurthuizen, zalen van ouderenzorginstellingen, wijktheaters en sinds kort dus ook in Cascade. Het concert vindt plaats in een van de Niagarazalen waar de bezoekers in intieme setting van de prachtige muziek kunnen genieten.

Appeltaart
De muzikale ’oorstrelingen’ van deze editie worden verzorgd door het Veenendaals Harp Trio. Het trio bestaat uit fluitiste Margreet Niks, altviolist Michiel Holtrop en harpiste Annemieke IJzerman. Zij laten u muziek horen van onder andere Debussy en Piazzolla. Uiteraard wordt er na afloop een kopje koffie/thee met appeltaart geserveerd. De appeltaart staat daarbij symbool voor de warme sfeer van deze concerten die mede mogelijk worden gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo.

Info
Appeltaartconcert  met Veenendaals harp Trio. Dinsdag 16 mei, 10.30 uur. De zaal open om 10.00.
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50, Hendrik-Ido-Ambacht.
Meer info en kaarten à 7 euro via de website: www.stichting-cascade.nl.

Bron: Cascade