Antiheld Alex Ploeg speelt debuutvoorstelling ‘Ultimatum’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Verwacht geen maatschappelijke thema’s tijdens ‘Ultimatum’, het leven van deze cabaretier levert genoeg stof op voor een hilarische voorstelling. Kom het zelf beleven op zaterdag 16 februari in Cascade.

Alex Ploeg stelt zichzelf een ultimatum. Hij gaat bepalen wie hij is en eindelijk volwassen worden. Hij vertelt het verhaal van Alex Ploeg de antiheld, die nooit een opleiding afmaakte, niet voldoet aan het ideaal van de stoere man en alweer geruime tijd (ongewild) vrijgezel is. Veel van zijn verhalen zijn hilarisch, sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen van een prettig gestoord brein. Behalve een grappenkanon blijkt Alex ook nog een begenadigd gitarist.

Als stand-upper bij Comedytrain en Cameretten-finalist (in 2016 won hij de publieksprijs) heeft Alex inmiddels veel podiumervaring opgedaan. Vorig jaar riep de Volkskrant hem uit tot ‘Comedytalent van 2018’. Ook is hij te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR). Verder schreef deze creatieve duizendpoot voor humoristische radio- en tv-programma’s. Met deze geslaagde voorstelling lost hij zijn belofte als cabaretier ruimschoots in!

Zaterdag 16 februari, 20.15 uur. Tickets kosten € 17,00. Reserveer online via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.