Angela Groothuizen trakteert Ambacht op ‘Lueke Binge’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Samen met haar muzikale vriend Nico Brandsen viert de veelzijdige zangeres en presentator Angela Groothuizen hun 25-jarig jubileum met een muziektheateravond in Cascade op zaterdag 11 januari.

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op Moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, lijkt het de hoogste tijd om die strippenkaart te gaan innen. Hoe nu verder de komende dertig jaar en kán het wel zo verder? Moet het roer niet radicaal om?

In ‘Lueke Binge’ bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij kladden met een mooi verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken. In het NRC schreef men: ‘‘Betoverend. Haar van nature dramatische en licht hese stem, met een karakteristiek timbre en een vol geluid, komt goed tot zijn recht.’ De Theaterkrant: ‘Met zorgvuldig uitgekozen liedjes – de meeste van haarzelf – heeft ze er met haar eenmansband Nico Brandsen (toetsen, Ableton en elektronica) een persoonlijk en warm programma van gemaakt…doorleefde nummers.’

Zaterdag 11 januari 2020, 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.