Anderé Flach krijgt erespeld Smart Delta Drechtsteden

Foto Cees van Meerten/Fotoexpressie: André Flach neemt met zijn vrouw de oorkonde en erespeld in ontvangst van voorzitter Smart Delta Drechtsteden Wouter Kolff

HENDRIK-IDO-AMBACHT Met zijn afscheidsreceptie in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht op dinsdag 24 oktober nam wethouder André Flach ook afscheid als vicevoorzitter van Smart Delta Drechtsteden. Tijdens de receptie werd hij door voorzitter Wouter Kolff benoemd tot ereburger van Smart Delta Drechtsteden voor zijn uitzonderlijke inzet voor de regio. Dit werd bekrachtigd met een erespeld en oorkonde.  

“De regio heeft veel aan André Flach te danken. Zo was hij nauw betrokken bij de hervorming van de samenwerking tussen de zeven gemeenten. En was hij gedreven om de samenwerking met het bedrijfsleven en onderwijs op een hoger niveau te tillen. Mede dankzij zijn positief-kritische aansturing zijn er stappen gezet, zowel in de ontwikkeling van de regio branding en de lobby richting provincie, het Rijk als ook richting Europa. Niet alleen Hendrik-Ido-Ambacht gaat zijn inzet als bestuurder missen, ook de regio. Daarom komt dit ereburgerschap van Smart Delta Drechtsteden hem toe!”, aldus Wouter Kolff, voorzitter Smart Delta Drechtsteden en burgemeester van Dordrecht. André Flach stopt omdat hij zich volledig wil concentreren op de SGP-campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Bron: Smart Delta Drechtsteden