Actie woningisolatie woningeigenaren in H.I. Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Samen met het Regionaal Energieloket organiseert gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een actie voor woningisolatie. Dankzij groepsvoordeel profiteert u van een scherpe prijs. De installatie gebeurt door een betrouwbare vakspecialist en een persoonlijke offerte op maat.

U kunt vrijblijvend inschrijven via www.regionaalenergieloket.nl/acties. De installateur bekijkt of de woning geschikt is voor isolatie en maakt een persoonlijke, vrijblijvende offerte. In december kan hij al de eerste offertes maken. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning wilt laten isoleren.

Voor de actie is een ervaren isolatiebedrijf uit de regio geselecteerd. Dit bedrijf biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.Tijdens de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf het werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs.

Als u meer wilt weten kunt u een gratis online informatieavond woningisolatie op woensdag 9 februari  van 19.30 tot 20.30 uur bijwonen. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over de isolatieactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. U kunt zich aanmelden: via www.regionaalenergieloket.nl/acties > (Vul uw postcode in, Klik op ‘Isolatieactie’ en ‘Aanmelden informatieavond’ en daarna ontvangt u een e-mail met de link.)  U kut zich Inschrijven tot en met 11 maart