Passion4kids 2020 afgelast

HEERJANSDAM – PIT kinderopvang & onderwijs heeft besloten om Passion4kids 2020, dat op 8 april a.s.in Heerjansdam zou plaatsvinden, af te gelasten.

Reden hiervoor is de gezamenlijke verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Gezondheid, veiligheid en zorgzaamheid hebben bij PIT de hoogste prioriteit en daarin past het unieke muziekevenement naar het voorbeeld van The Passion met alle vrijwilligers en bezoekers – jong en oud – op dit moment niet. 

Vertrouwen en hoop

“Veel kinderen en volwassenen, van ouders en andere vrijwilligers en van bedrijven tot kerken, hebben zich de afgelopen maanden met hart en ziel ingezet om van Passion4kids 2020 een onvergetelijke belevenis te maken. We vonden het geweldig dat we daarbij op hun steun konden rekenen en willen hen hiervoor van harte bedanken,” aldus Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs. “Onze inzet wordt dat Passion4kids volgend jaar alsnog kan plaatsvinden in Heerjansdam en dat die wordt uitgevoerd door de kinderen van onze kindcentra De Rank en De Notenbalk. De datum is dan woensdag 31 maart 2021. Voor nu is het belangrijk dat we goed op elkaar passen en elkaar waar mogelijk steunen. Daarbij laten we ons graag inspireren door het verhaal van Passion4kids over vertrouwen en hoop voor de toekomst!”