HEERJANSDAM- Muziekvereniging EMM uit Heerjansdam biedt 10 gratis blokfluitlessen aan voor kinderen van groep 5 tot en met 7 van de basisschool.

Tijdens de lessen maken de kinderen op speelse wijze kennis met muziek. Ze leren noten lezen, de blokfluit bespelen en maken kennis met verschillende muziekinstrumenten. Na tien weken geven de kinderen een concert voor hun ouders, familie en vrienden. De blokfluit en het lesmateriaal wordt door EMM verzorgd.

De lessen worden gegeven door Daphne Euser. Zij speelt al vanaf haar jeugd trompet bij EMM en heeft de volledige muziekopleiding doorlopen. Over de blokfluitlessen zegt zij:  ‘Samen met leeftijdsgenoten muziek maken is het leukste wat er is en je legt een muzikale basis voor de rest van je leven. Na de blokfluitlessen kunnen de kinderen zich door ontwikkelen op hun favoriete instrument. Ik hoop dat de kinderen net zo enthousiast zijn als ik en we samen een gezellige en leerzame tijd hebben. En natuurlijk geven we een fantastisch eind concert.’

Wil jij ook leren blokfluit spelen? Geef je voor de zomervakantie op via secretaris@emm-heerjansdam.nl of telefonisch op 06-43171549.