HEERJANSDAM – Dit jaar viert heel Nederland 75 jaar vrijheid, muziekvereniging EMM uit Heerjansdam geeft daarom op zondag 26 april een concert en iedereen kan meedoen! In de tent op de Groenstrook treden de percussiegroep, het popkoor en het fanfareorkest op en iedereen, die een instrument bespeelt of zingt, kan zich aanmelden en meedoen.

Vanaf maandagavond 9 maart gaat het fanfareorkest aan de slag en worden de stukken voor het concert ingestudeerd. We nodigen oud leden en leden van andere verenigingen uit om aan te sluiten en mee te doen. Maar ook iedereen die een fanfare instrument bespeelt of heeft bespeeld, ongeacht het niveau, is welkom, zodat op 26 april een groots concert kan worden gegeven. Op alle maandagavonden tot 26 april kan er worden mee gerepeteerd. Mocht u geen instrument hebben, dan zorgt EMM daarvoor. Meedoen is helemaal gratis.

De percussiegroep start op dinsdagavond 10 maart en zoekt oud drumbandleden en bijvoorbeeld slagwerkers, die ooit gespeeld hebben en de draad weer willen oppakken. Ook daar zijn leden van andere verenigingen van harte welkom.

Mensen die mee willen doen met damespopkoor Enjoy More Music kunnen starten op dinsdag 10 maart. Voor het koor geldt dat iedereen, die graag zingt mee kan doen. Het maakt niet uit of je in een ver verleden gezongen hebt bij een koor of alleen maar onder de douche. Nu is de kans om eens een aantal weken gratis uit te proberen of zingen bij een koor iets voor u is.

Aanmelden kan op info@emm-heerjansdam.nl. U krijgt dan via de mail meer informatie en we horen dan graag of u mee wil doen met het fanfareorkest, de percussiegroep of het popkoor en op welk instrument. Geef ook aan of u zelf een instrument hebt of dat wij daarvoor moeten zorgen.