De cast van Passion4kids 2020 is bekend

HEERJANSDAM- De cast van Passion4kids 2020 van PIT kinderopvang & onderwijs is bekendgemaakt. De rol van Jezus wordt net als vorig jaar vertolkt door Rieks, Lisa is Petrus en Sacha, die vorig jaar een van de vrienden van Jezus was, speelt Judas. Zij zijn alle drie afkomstig van kindcentrum De Notenbalk. Voor kindcentrum De Rank zijn er hoofdrollen weggelegd voor Felicia als Maria en voor Sanne die in de huid van Pilates kruipt. De vrienden van Jezus worden gespeeld door Janoah, Akasha, Kiki en Luuk van De Rank en door Sander en Annelyn, die vorig jaar de rol van Pilates had, van De Notenbalk.

De hoofdrolspelers zijn afkomstig uit groep 6 tot en met 8. Ze hebben auditie gedaan en zijn gekozen. Vanaf dat moment zijn ze aan het oefenen, oefenen en nog eens oefenen onder leiding van juf Marieke. Zij begeleidde de kinderen ook in de studio van de Popcentrale in Dordrecht. Daar werden geluidsopnamen gemaakt die in de filmbeelden worden gemonteerd. Na de voorjaarsvakantie vinden hiervoor de opnamen plaats waarvan de beelden tijdens de uitvoering van Passion4kids worden getoond op grote videoschermen. Voor alle duidelijkheid: de kinderen zingen 8 april ’s avonds op het podium vooral live.

Op die woensdag is iedereen van harte welkom op het veld achter de Heerjansdamse Dorpskerk om Passion4kids mee te beleven. Het vertelt het paasverhaal uit de Bijbel en is verbonden met de christelijke identiteit van PIT kinderopvang & onderwijs. De insteek van de kinderen van De Rank en De Notenbalk is nog meer mensen deelgenoot te maken van deze bijzondere vertelling over de laatste uren van het leven van Jezus en van hoop voor de toekomst. Rond 18.30 uur begint de tocht met het verlichte kruis waaraan kinderen, hun ouders en andere betrokkenen en belangstellenden kunnen deelnemen. Om 19.30 uur barst de zesde editie van Passion4kids los. Voor meer informatie: www.pit-ko.nl/passion4kids.