Heel Heerjansdam Bakt

HEERJANSDAM – Zaterdag 26 maart komen er diverse duo’s van bakkers tussen de 7 en 12 jaar mee doen aan Heel Heerjansdam Bakt. Zij strijden om mooie prijzen. Wie bakt er de lekkerste baksels en maakt de mooiste versiering?

Wat gaat er allemaal gebeuren op 26 maart? Tussen 12:00 en 12:30 kunnen de duo’s die zich van te voren hebben aangemeld hun baksel (taart, koek, cake of iets anders lekkers) inleveren bij het gebouw van de AVH op de Molenweg 35A te Heerjansdam. Tussen 12:30 en 14:00 worden de baksels geproefd door een 3 koppige jury die bestaat uit Teuni van Dijk (de bakkersvrouw van Heerjansdam), Bo Dijkstra (initiatiefneemster van dit evenement en 10 jaar oud) en Yvette Hanselman (van de Heerjansdames).

Rond de klok van 14:00 wordt de uitslag van de beoordeling verwacht en zal de jury de vijf beste duo’s opbellen. De 5 beste duo’s zullen in de finale strijden om de winst in het gebouw van de AVH. De winnende duo’s krijgen een korte opdracht om een cupcake te versieren. Aansluitend om ongeveer 16:00 is prijsuitreiking.

Omdat het gaat om kinderen t/m 12 jaar kunnen zij de baksels gewoon in ontvangst nemen conform Coronamaatregelen. Ouders mogen op een afstandje mee kijken. Aanmelden kan vooraf via heerjansdames@gmail.com.

Foto: Facebook Heerjansdames