Genoeg te zien in Landvast tijdens de zomervakantie

STREEKNIEUWS – De bioscoop in Landvast heeft altijd minimaal twaalf verschillende filmtitels geprogrammeerd staan. En nu de zomervakantie daadwerkelijk is begonnen zullen er ook in de ochtend al voorstellingen te bekijken zijn in een van de drie bioscoopzalen. Zo is de bekendste hond van de wereld Lassie terug op het witte doek en de ouders van nu kunnen samen met hun kinderen de avonturen van Scooby-Doo (her)beleven.

Extra films voor de jeugd in Landvast

Echter naast de uitgebreide reguliere programmering worden er op de vrijdagavonden speciale films eenmalig vertoond. Jeugdpunt Alblasserdam heeft aan Landvast verzocht om extra aandacht aan de jeugd te besteden. Zij hebben samen met de jeugdgemeenteraad een inventarisatie gedaan welke films de jeugd graag nog eens in de bioscoop zou willen zien.

De volgende films zijn nu door Landvast geboekt en zullen de komende weken te zien zijn. Op vrijdag 31 juli trappen zij deze Jeugdfilms af met “Captain Marvel”. Een week later is het de beurt aan “Gladiator”, deze film uit 2000 heeft een zeer hoge score van het IMDB en zal van het scherm afspatten. Het laatste deel van “Star Wars” nog niet gezien in de bioscoop? Of nog een keer willen bekijken, dat kan op vrijdag 14 augustus.

Op 21 augustus zal Disney’s “Lion King” te zien zijn. En het is nog even onder voorbehoud, maar de nieuwste Disney film “Mulan” zou eind augustus in première moeten gaan, deze film is in ieder geval al gepland op de laatste vrijdag van de zomervakantie. Al deze voorstellingen starten om 21.00 uur. Jeugdpunt heeft flyers verspreid waarmee de jeugd een korting aangeboden krijgt voor deze films. Dit zijn geen besloten voorstellingen, dus als u uzelf jeugdig voelt bent u uiteraard ook van harte welkom.

Premières

In het nieuws is te lezen dat diverse premières van films worden uitgesteld, dit zijn vooral de grote kaskrakers zoals bijvoorbeeld James Bond, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal niets wordt uitgebracht. Er zijn genoeg nieuwe films te bekijken. Deze week gaat bijvoorbeeld de actiefilm “AVA” in première. En de Nederlandse komedie “Alles is zoals het zou moeten zijn” naar het boek van Daphne Deckers, zal vanaf 3 augustus te zien zijn. De LadiesNight avonden die Landvast hieromheen heeft georganiseerd zijn allemaal al uitverkocht. Wel kan de film uiteraard ook ‘normaal’ gekeken worden.

Ook voor de kinderen zullen er nog nieuwe films verschijnen. Zo worden vanaf 5 augustus de Nederlandse kinderfilm “Engel” en de animatiefilm “Trolls” vertoond.

Bezoekers welkom

Uiteraard hanteert Landvast de coronamaatregelen waardoor een bezoek aan een van de drie bioscoopzalen veilig zijn. Door de ruime opzet van het gehele gebouw is er voor iedereen voldoende bewegingsvrijheid. In de bioscoopzalen is er altijd minimaal anderhalve meter tussen de bezoekers in. U kunt bij Landvast via www.landvast.nl de actuele programmering bekijken en hier ook online reserveren, waarbij u zelf uw stoel kunt uitkiezen.

Vanwege het coronavirus heeft Landvast zijn deuren elf weken lang moeten sluiten en met de huidige maatregelen is er per zaal nog maar dertig procent van de capaciteit beschikbaar. Bezoekers zijn dan uiteraard ook meer dan welkom. Dus blijft u deze vakantie thuis? Breng dan gerust eens een bezoek met uw gezin of vrienden aan Landvast. Bij de bioscoop kunt u gratis parkeren, zijn er pauzes tijdens de voorstellingen en u kunt vooraf of na afloop met elkaar nog wat drinken.