Freek Hartmeijer (ZPP) & Fred Loos (ABZ) te gast bij ATOS Radio

ZWIJNDRECHT- Zaterdag 12 maart kon je luisteren naar de laatste uitzending van “Het verhaal achter de Lijsttrekker”. Deze week waren Freek Hartmeijer (Zwijndrechtse Plus Partij) en Fred Loos (Algemeen Belang Zwijndrecht) te gast in de ATOS Studio.

Freek Hartmeijer

Freek Hartmeijer is 30 mei 1960 in Dordrecht geboren. Hij heeft de eerste jaren van zijn leven gewoond in Hendrik-Ido-Ambacht en daarna verhuist naar Zwijndrecht. Hij vindt het jammer dat er steeds meer verdwijnt van het beeldbepalende “oude” Zwijndrecht. Freek is begonnen als automonteur, later is heeft hij nog in de gevangenis en in het onderwijs gewerkt en nu werkt hij in de hulpverlening. Freek heeft naar de studio een heuse ATOS taart meegenomen als lekkernij.

Fred Loos

Fred Loos is op 2 maart 1962 geboren in Rotterdam. Fred heeft in 2002 voor de politiek gekozen. In 2003 was hij lijsttrekker voor de lokale Zwijndrechtse partij LPF. Later is Fred de fractievoorzitter geworden van de lokale partij Algemeen Belang Zwijndrecht. Inmiddels is Fred al bijna 20 jaar in de lokale politiek actief. Fred heeft naar de studio een aantal lekkernijen meegenomen die hij lekker vindt, waaronder een witte boterham met Amerikaanse pindakaas, Engelse chocolade en tapasworst.