DORDRECHT- In de eerste voorstelling van het zesde seizoen van FilmClub The Movies staat After the Wedding geprogrammeerd met in de hoofdrollen Julianne  Moore en Michelle Williams.

Isabel  (Michelle Williams) is  manager van een weeshuis in Calcutta, gaat in op een uitnodiging van zakenvrouw Theresa (Julianne  Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie.

In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup), waarmee ze een geheim deelt.

De film is een  Amerikaanse remake van een Scandinavische film met dezelfde titel, destijds geregisseerd door Suzanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven.

De filmavond begint om 19.30 uur en wordt ingeleid door een lid van de filmclub.
Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten over de film.

De film wordt vertoond in Cinema The Movies Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht.
Tickets (inclusief drankje) € 11,00. Cinevillepas en strippenkaart zijn geldig met een bijbetaling van € 2,50.

FilmClub The Movies Dordrecht draait haar zesde seizoen. Met en voor meer dan 120 leden presenteert de FilmClub ook deze keer opnieuw een voorpremière.
Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden en de films zijn voor iedereen toegankelijk.

Reserveren is mogelijk via de website www.themoviesdordrecht.nl.
Met vrije placering is vooraf kaartjes afhalen niet nodig.