Feestelijk nieuwjaarsconcert en openingsconcert concertserie Alisa van Dijk

DORDRECHT- Op zaterdagmiddag 26 januari 2019 wordt de nieuwe concertserie van Alisa van Dijk in de Trinitatiskapel te Dordrecht geopend door middel van een feestelijk nieuwjaarsconcert.

Deze keer is het muzikale woord aan toporganist Adriaan Hoek in samenspel met violiste Alisa van Dijk. Adriaan Hoek studeerde orgel en kerkmuziek aan het Rotterdams Conservatorium waar hij in 2016 summa cum laude afstudeerde als Master of Music. Vanwege deze presentatie werd hem de Hartman Award toegekend voor verdere ontplooiing als uitvoerend musicus. In 2018 heeft hij zijn diploma Konzertexam behaaldaan de Hochschule für Musik und Theater in Hamburg cumlaude. Adriaan won in 2015 vier eerste prijzen en in 2018 drie eerste prijzen op internationale orgelconcoursen.

Hij mag zich The Young ECHO Organist of 2016 en 2018 noemen. Hij concerteerde in diverse prestigieuze series in binnen- en buitenland.

Alisa van Dijk is cumlaude afgestudeerd en treedt veel op als uitvoerend musicus. U hoort Adriaan vanmiddag ook als pianist en Alisa gaat ook zingen.

U hoort deze middag een afwisselend en feestelijk programma.

Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer, maar vooral ook door het fraaie programma en de humoreske toelichtingen, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn.
Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje om het nieuwe jaar in te luiden.

De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur.
De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten.
Adres: Trinitatiskapel, Vriesestraat 22 te Dordrecht.
Parkeren kan in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk. Voor meer info: www.alisavandijk.nl en www.adriaanhoek.nl