Familievoorstellingen in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Nu het theater weer op gang komt, kunnen ook de kinderen genieten van mooie voorstellingen in Cascade. Muziek, dans en een verjaardagsfeest met verkleedpartij!

De Kindermuziekweek starten we met een Ukkieconcertje (speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar) op vrijdag 1 april. Geweldige voorstelling om peuters kennis te laten maken met en genieten van muziek!
Woensdag 6 april speelt de voorstelling ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ van de bekroonde meester-poppenspeler Ila van der Pouw. Een grappige, eigenwijze bewerking van een klassiek boek met prachtige poppen, een danseres en Ila van der Pouw als de klokkenluider. Een magische combinatie van dans en meesterlijk poppenspel voor iedereen vanaf 6 jaar.

‘Bing is jarig’ is een vrolijke voorstelling met nieuwe liedjes van Bing. Bing viert zijn verjaardag samen met de kinderen in het theater en al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando, Amma en natuurlijk Flop. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing, hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen. En de kinderen in het theater mogen ook verkleed naar de voorstelling komen! De voorstelling wordt zondag 10 april maar liefst drie keer gespeeld: om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Geschikt voor kijkers vanaf 1 jaar. Meer informatie en kaartjes reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.