Familievoorstelling ‘Alleen op de wereld’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In de maand dat Cascade 25 jaar bestaat, mag jeugdtheatergezelschap Theater van Santen niet ontbreken. ‘Alleen op de wereld’, een meeslepende voorstelling voor kinderen, wordt woensdag 28 september in het theater gespeeld.

 ‘Alleen op de wereld’ is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt het verhaal over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het bekende verhaal (opgetekend door Hector Malot in 1878) in een sprankelend nieuw jasje gestoken. Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

Ook bij deze familievoorstelling zijn er extra activiteiten voor kinderen, in samenwerking met Just Dymph Kids. Een uur voor aanvang en na afloop van de voorstellingen kunnen kinderen meedoen aan creatieve activiteiten, geschminkt worden of een glittertattoo krijgen. Graag vooraf aanmelden, kijk voor meer infor op de website.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en duurt 60 minuten.  Woensdag 28 september, 16.00 uur. Kaarten kosten 10 euro. Reserveren: www.stichting-cascade.nl