Erepodium voor O&O-turnsters

ZWIJNDRECHT – Bij de in Rotterdam gehouden districtswedstrijden voor meisjes en dames wisten twee turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O beslag te leggen op het eremetaal.

In de categorie junior-D veroverde Milou van Schijndel met 45,750 punten het zilver. Anouk Tieman kwam slechts 0,2 punten tekort voor het brons. Zij eindigde met 44,600 punten op de vierde plaats. Coriene van Strien had succes bij de junioren-E. Met 42,950 punten liet zij zich het brons omhangen. Caithlin Karel eindigde met 42,400 punten als vijfde.

In Alkmaar kwam een ander deel van O&O-damesselectie in actie. Het team bestaande uit Celine Oirbans, Mariska Williams, Suzanne van Kunsel, Suzanne Tol, Yasmine Verhagen en Britta Schipper lag met 85,900 punten beslag het zilver. Met dit resultaat plaatste het team zich voor het NK op 23 april in Waalwijk. Individueel bonden de dames ook de strijd aan. Celine Oirbans kwam bij de senioren-C met een score van 45,183 punten als beste uit de strijd. Hiermee plaatste zij zich ook individueel voor de nationale eindstrijd. De vijfde plaats van Britta Schipper was helaas niet voldoende voor een finaleticket.