Energie bespaardozen uitgedeeld

ZWIJNDRECHT – Om inwoners te helpen meer energie te besparen zijn gisteren 200 bespaardozen en honderden ledlampen uitgedeeld bij wijkcentrum Xiejezo. In de doos zitten allerlei handige energiebesparende producten zoals een energiemeter, ledlamp en een tochtstrip. Een mooie actie om inwoners te helpen de energiekosten te verlagen.
 
Naast de goed gevulde bespaardoos gingen inwoners ook in gesprek met vrijwilligers van Drechtse Stromen. Zij gaven uitleg over de bespaardoos en extra tips om de woning energiezuiniger te maken. De uitdeelactie werd voor vier buurten in de wijk Noord georganiseerd. In deze buurten staan woningen die minder goed geïsoleerd zijn.

Bespaardoos helpt mensen op weg
Ook wethouder Jacqueline van Dongen was aanwezig. “Ik kijk terug op een zeer geslaagde uitdeelactie in de wijk Noord. Fijn om inwoners op deze manier op weg te helpen hun energiekosten terug te dringen. Zeker nu dit zo hard nodig is. Alle kleine en grote aanpassingen helpen om meer energie in de woning te besparen. Deze actie smaakt naar meer!”

Tips over energie besparen?
Kijk voor meer tips over het besparen van energie op www.zwijndrechtgaatduurzaam.nl.
En bent u van plan grotere aanpassingen aan uw woning te doen op het gebied van duurzaamheid? Kijk dan eens op www.zwijndrecht.nl/goedwonenlening