Elke vrijdagavond Film & Eten

STEEKNIEUWS- Het is inmiddels een begrip in de regio, het Landvast concept ‘Film&Eten’. Een avondje uit waarbij u vooraf of na afloop van een film een lekker hapje kunt blijven eten in Landvast. Deze zeer populaire en vaak uitverkochte avonden zijn helaas vanwege de corona maatregelen en verplichte sluiting van de horeca en bioscoop al weer een tijd achter ons, maar met ingang van vrijdag 2 april is het concept, in aangepaste vorm, weer terug.

De Landvast horeca- en filmmedewerkers, ondertussen halve bouwvakkers, hebben tijdens de langdurige sluiting niet stilgezeten. Het pand is van boven tot onder langsgelopen, opgeknapt en geschilderd en is weer in absolute topconditie, maar toch is dit niet hun dagelijkse werk. Zij willen gastvrij mensen ontvangen, een plezierige en leuke avond bieden waar ruimte is voor een gezellig praatje aan de tafel of bar. Daarom gaan ze weer starten met waar ze goed in zijn.

Na vele online activiteiten georganiseerd te hebben organiseert Landvast het Film&Eten concept nu in thuisvorm. In de Landvast webshop kan men van de bekende menukaart één van de Film&Eten klassiekers kiezen. Ook is er een special van de week en uiteraard is er ook de keuze voor een kindermenu zodat men ook met het hele gezin kan genieten. De menu’s zijn voor €15,- euro te bestellen (kindermenu voor €7,50) en voor €5,- meer krijgt u de “toet van de week”. De gerechten staan vanaf de zaterdag ervoor in de webwinkel. Op de dag zelf kunt u vanaf 17.00 uur ook binnenlopen en bestellen. 

(Doorgeef)film

Helaas is de bioscoop ook nog steeds gesloten, maar we halen de nostalgie van de videotheken terug. We hebben een bonte verzameling zogenoemde “doorgeefdvd’s” staan. Bij het afhalen van uw bestelling mag u een dvd naar keuze meenemen die u na (of tijdens) het eten lekker samen op de bank thuis kunt bekijken. Heeft u zelf nog dvd’s staan voel u dan vrij om deze mee te brengen en aan onze collectie toe te voegen. De door u gekozen dvd kunt u bij uw volgende bestelling weer inwisselen of doorgeven aan familie, vrienden, buren etc. Verder zorgen wij wekelijks voor een diverse film top lijst van films die die avond op
TV of die u bij één van de online streamingdiensten kunt bekijken. Uiteraard voorzien van de nodige achtergrond informatie en filmtips van de Landvast medewerkers.

Afhalen

Wachten op uw bestelling is bij Landvast geen straf, wij maken er een feestje van. We verklappen niet teveel, maar u zult het jammer vinden dat uw bestelling al klaar is en u naar huis terug moet. Verder bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling aan te
vullen met snacks en drankjes uit onze ‘bijna over de datum kraam’ voor tijdens de pauze van de film, want niemand houdt van verspilling en wat is er nu lekkerder dan een lekkere snack tijdens een film. U kunt alle gerechten online bekijken en bestellen via www.landvast.nl/webshop. Deze zijn op de vrijdag vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur af te halen in Landvast.