STREEKNIEUWS – Op zondag 3 november gaat de dertiende editie van start. Dat gaan we vieren met ‘onze’ atleten. Elk jaar verbindt de DrechtStadLoop zich aan een goed doel. Ook dit jaar zal er geld ingezameld worden voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis, en wel voor het onderzoek van longchirurg Erik von Meyenfeldt om de zorg voor en na opera1es bij longkankerpatiënten sterk te verbeteren. U kunt ons daarbij helpen door een donatie te doen bij uw inschrijving. Ook kunt u een individuele sponsorpagina openen. Meer hier over op onze site. Met ruim 200 vrijwilligers staat de organisatie ook nu weer klaar om alle loopliefhebbers een sportieve dag te bezorgen.

Gecertificeerd parcours
Het leeuwenaandeel zal starten op de hoofdafstand, de Agro-Delta halve marathon. Op het mooie en unieke parcours zullen weer honderden de strijd aangaan met de klok of met zichzelf. Daarnaast zijn er afstanden voor elk wat wils. En dat alles met start en finish in het oude hart van Dordrecht. Het zal gezellig druk worden op deze koopzondag. Met muzikale ondersteuning wordt het voor lopers en toeschouwers een aansprekend evenement.

Voorinschrijven
Via de www.drechtstadloop.nl kan al vanaf heden worden ingeschreven. Kijk voor de laatste informatie op : www.drechtstadloop.nl

Bedrijvenloop
Voor bedrijven is er een 5 km team wedstrijd. Een team bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. De opbrengst gaat naar het vriendenfonds van het Albert Schweitzer Ziekenhuis en zal worden besteed aan het reeds genoemde onderzoek van Dr. von Meyenfeldt. ter verbetering het herstel na een operatie.

3 november 2019
13:00 uur COKD Racerunners
13:10 uur COKD 300 m. Puppyrun
13:20 uur COKD 1 km jeugdloop
13:30 uur Dental Clinics 3 km
13:30 uur Da Vinci 5 km
14:15 uur Makelaardij Zoomer 10 km
14:35 uur Agro Delta halve marathon