Dit weekend Winterfair in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT –  De Winterfair is komend weekend op het Raadhuisplein. Van donderdag 15 december tot en met zondag 18 december bezet een ruime/ sfeervolle Apres Ski tent, die gedeeltelijk van glas is, het Raadhuisplein.In de Apres Ski tent zijn op deze dagen diverse activiteiten en optredens voor kinderen, jongeren, ouderen en families.

Te zien zijn optredens van Shantykoren, met de Brulboei, Buitengaats en Eb en Vloed. De foute Kerztparty met DJ Karim, DJ Issie en Rudi Rozenberg, een karaokeshow en een kerstmusical van het Theaterhuis. Op zaterdag is de Kerstmarkt van 12:00u tot 21:00u. Het Raadhuisplein staat dan vol met ruim 65 kramen waar van alles te zien en te koop is. Met o.a.: eten en drinken, entertainment, kerststukjes, kerstdecoraties, wierook enz.

Tijdens de Kerstmarkt zijn ook buiten activiteiten. Zo staat er in het midden van het plein een ijsklimmuur van negen meter hoog. Durf jij het aan? Daarnaast kan je op de foto met de Kerstman, Rudolph en Olaf. Op donderdag vindt het eerste officiële feest: Swingerde Swing in Winter Wonderlandplaats. Er zijn diverse activiteiten in de Apres Ski voor mensen met een verstandelijke beperking. Deelname, eten en drinken is geheel verzorgd en gratis voor de doelgroep. Entree is enkel alleen voor de doelgroep en hun begeleiders/ familie.