Deelcafé zoekt barista’s

ZWIJNDRECHT – Deelcafé de Lunenhof is onderdeel van Stichting Jong Zwijndrechtse Waard en wil graag verbindingen leggen tussen buurtgenoten onderling. Het deelcafé staat voor Delen. Het delen van tijd, aandacht, goede ideeën voor de buurt en omkijken naar elkaar. Dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, klaargemaakt door de Barista

Het café aan de Moermond 57 in Zwijndrecht werkt in principe met vrijwilligers en de Lunenhof is altijd op zoek naar Barista’s en gastvrouw/heren die de missie van het café een warm hart toedragen.

Er wordt gezorgd voor de Barista workshop om de piston machine te kunnen bedienen. Als gastvrouw/heer leer je on the job. Hiermee wil de Lunenhof vrijwilligers extra skills kunnen meegeven om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. 

De Lunenhof is ook een flexcafé, wat inhoudt dat een plek wordt geboden aan jongeren die willen studeren of huiswerk maken. Op het ogenblik kunnen dat 10 plekken zijn en daarnaast is er één stiltecabine.

Het deelcafé.is non-profit. De “winst” wordt gebruikt om goede ideeën te ondersteunen In de buurt, in Zwijndrecht, en ook kan het café Zwijndrechters ver weg van dienst zijn.

Het afgelopen jaar is Woonkracht 10 ondersteund met een mobiele koffiekar en in samenwerking met het Theaterhuis is ook gezorgd voor wat leuke activiteiten bij een aantal flatgebouwen in Zwijndrecht. Daarnaast is deze zomer bij Kinderboerderij de Kiboehoeve het theehuis overgenomen om daar de bezoekers te kunnen voorzien van lekkere koffie en thee. Hiervoor is de Lunenhof alle vrijwilligers, die zich hiervoor hebben ingezet, heel dankbaar. 

Voor het nieuwe jaar blijft men ook op zoek naar vrijwilligers die de Zwijndrechtse Waard een stukje mooier willen maken, één kopje heerlijke koffie per keer. Als je interesse hebt om hierbij te helpen neem dan contact met info@deelcafedelunenhof.nl

Openingstijden: Dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur