De ‘Silver Talent Show’ komt naar Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – De Silver Talent Show, is een podium voor muziek makende 55 + talenten. Na groot succes in Dordrecht is de ook gemeente Zwijndrecht enthousiast geworden en krijgt het nu haar eigen Silver Talent Show; een populaire talenten podium voor ouderen. De Initiatiefnemer, Stichting Kunstmakers, roept talenten op om zich in te schrijven en deel te nemen.

Ben je een enthousiaste amateur muzikant of zanger en vijfenvijftig jaar of ouder en afkomstig uit Zwijndrecht, dan is dit je kans om in november te schitteren in de Silver Talent Show. De organisatie is op zoek naar muzikanten of zangers mét of zonder begeleiding, die als solist of als duo, trio of meer (tot max. 4 personen) willen optreden. Alle genres zijn welkom: van opera tot splinternieuwe pop, van gouwe ouwe tot zelfgeschreven songs en van spitse kleinkunst tot tranentrekkende smartlappen. Voor wie begeleiding nodig heeft is er een pianist aanwezig.

In september worden selectieronden gehouden, vervolgens krijg je een inspirerende coaching workshop aangeboden door de organisatie van stichting Kunstmakers waarin gewerkt wordt aan jouw podiumpresentatie, zang en interpretatie.

De halve finales, die medio november plaatsvinden met een deskundige jury, leiden tenslotte tot de finale; een grandioos concert op 26 november in wijkcentrum Kubiek.

De winnaars staan in 2023 op verschillende muziekpodia van bekende evenementen in Zwijndrecht. Schrijf je dus nu tot 31 augustus in via: stszwijndrecht@kunstmakers.com of 078-6454191