De Luizenmoeder- De Film in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Na lange tijd is er eindelijk weer een filmavond in Cascade. De aftrap wordt woensdag 23 maart gevierd met de vertoning van de hilarische ‘Luizenmoeder – de film’.

‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent … ‘ Juf Ank en alle andere bekende gezichten van basisschool De Klimop zijn na de succesvolle tv-serie terug in hun eerste bioscoopfilm! Directeur Anton heeft zijn functie op basisschool de Klimop naast zich neergelegd. Aangezien er niet gelijk vervanging is, probeert Juf Ank de boel zelf weer op de rit te krijgen. Zoals gewoonlijk gaat dat niet zonder slag of stoot. De coronacrisis heeft alles op scherp gezet, waardoor de ouders nog veeleisender zijn dan voorheen. Er staat een groot themafeest op de planning en een nieuw interim-directeur geeft wat lucht. Al is het de vraag of deze directeur wel het beste met de leerlingen voor heeft.

Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van de meest bekende basisschool van Nederland. De film duurt 104 minuten en bevat een pauze.  Woensdag 23 maart, 20.00 uur. Kaartjes kosten 7 euro. Meer informatie en kaarten:
www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.