De Kantine Walburg beste restaurant van Zwijndrecht én Zuid-Holland

ZWIJNDRECHT – De Kantine Walburg is in de prijzen gevallen bij Nederlandse Horeca Prijzen 2022. In de categorie ‘Beste restaurant’ is De Kantine op de eerste plek geëindigd voor zowel de gemeente als de provincie. Het eindcijfer voor De Kantine is een 9,6!

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Daarom worden horecagelegenheden in het zonnetje gezet d.m.v. de Nederlandse Horeca Prijzen. De afgelopen weken konden restaurantbezoekers stemmen op hun favoriete horecagelegenheid. De Kantine ontving de meeste stemmen in de gemeente én in de provincie en zijn dus uitgeroepen tot winnaars van Zwijndrecht en Zuid-Holland. Het eindcijfer voor De Kantine is een 9,6!

Trotse eigenaren
Eigenaren Koen en Casper zijn ontzettend trots op hun eerste plaats. Zij willen iedereen bedanken die gestemd heeft op De Kantine: “Met het hele team werken we elke dag keihard om ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben in ons restaurant. Het is natuurlijk fantastisch de gasten nu hun waardering laten blijken door te stemmen op De Kantine. Ontzettend bedankt!”

Verse producten uit de regio
Met verse producten uit de regio zorgt De Kantine voor een breed aanbod voor hun gasten, van ontbijt tot warme maaltijd. Klantvriendelijkheid en oprechte aandacht staan bovenaan. De decoratieve gerechten en huiskamersfeer zorgen voor de ultieme ervaring!

Nederlandse Horeca Prijzen 2022

De Nederlandse Horeca Prijzen is een jaarlijks terugkerende verkiezing. Bij deze verkiezing wordt in iedere gemeente van Nederland gezocht naar horecagelegenheden die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen. De winnaars worden bepaald door het aantal stemmen dat zij hebben ontvangen van het publiek.