De Coronavoucher Ambacht komt eraan!

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Alle Ambachtse huishoudens ontvangen vanaf 24 mei de Coronavoucher Ambacht ter waarde van 25 euro. 

“De coronatijd heeft veel van Ambachtse organisaties en inwoners gevraagd”, vertelt wethouder André Flach. “De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht wil daarom iets extra’s doen voor de Ambachtse samenleving. Alle huishoudens in Hendrik-Ido-Ambacht ontvangen daarom vanaf 24 mei de Coronavoucher Ambacht ter waarde van 25 euro.”

Aanmelden organisaties voor deze actie
De huishoudens kunnen de Coronavoucher tot en met 31 juli 2022 besteden bij Ambachtse ondernemers, die hun deuren moesten sluiten tijdens de lockdown. Flach: “Ook bij maatschappelijke instellingen en kerken kan de voucher als donatie worden ingeleverd. Zo is de Coronavoucher Ambacht een financieel steuntje in de rug voor organisaties en inwoners van onze gemeente.” Organisaties kunnen zich tussen 2 en 15 mei aanmelden voor de actie Coronavoucher Ambacht via www.coronavoucherambacht.nl/aanmelden. De organisaties die voor deze actie in aanmerking komen ontvangen een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunnen zij inloggen op een website om zo de ontvangen vouchers gelijk na inname te deactiveren en te verzilveren.

Promotie
Alle deelnemende organisaties komen op www.coronavoucherambacht.nl te staan. Zo zien alle inwoners welke organisaties meedoen aan de actie. Verder ontvangen de deelnemende organisaties verschillende promotiematerialen om te laten zien dat inwoners bij hen de Coronavoucher Ambacht kunnen inleveren. Ofwel, help elkaar, steun lokaal met de Coronavoucher Ambacht!