De cast van Passion4kids 2022

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Ze hebben vol verwachting auditie gedaan, oefenen hard op hun teksten, volgen samen zangrepetities en kunnen niet wachten tot het 13 april is. Net als de 16 koorleden zijn de hoofdrolspelers van Passion4kids 2022 van PIT kinderopvang & onderwijs druk bezig om een prachtige muzikale uitvoering van het paasverhaal neer te zetten.

De rol van Jezus wordt vertolkt door Chad, Anouk is Petrus en Manou speelt Judas. Zij zijn alle drie afkomstig van integraal kindcentrum De Meander. Voor kindcentrum De Wijngaard zijn er hoofdrollen weggelegd voor Emma als Maria en voor Fleur, Felien en Elijah die vrienden van Jezus spelen. Van De Tweestroom kruipt Sophia in de huid van Pilates en heeft ook Joëlle de rol van vriend van Jezus.

De hoofdrolspelers zitten in groep 6 tot en met 8. Ze hebben in december auditie gedaan, vanwege de coronamaatregelen via een filmpje, en zijn gekozen. In januari zijn ze begonnen met oefenen, zowel thuis met behulp van de Rehearse app als tijdens de wekelijkse repetities onder leiding van zangcoach Rowan van Kanten van Zinge!. Hij begeleidde de kinderen ook in de studio van de Popcentrale in Dordrecht. Daar werden geluidsopnamen gemaakt die in de filmbeelden worden gemonteerd. Afgelopen week zijn deze filmbeelden opgenomen. Deze worden tijdens de uitvoering van Passion4kids getoond op grote videoschermen. Voor alle duidelijkheid: de kinderen zingen 13 april ’s avonds op het podium in Hendrik-Ido-Ambacht vooral live.

Op die woensdag is iedereen van harte welkom om Passion4kids 2022 mee te beleven in het Baxpark in Hendrik-Ido-Ambacht. Het vertelt het paasverhaal uit de Bijbel aan de hand van Nederlandse moderne popnummers en is verbonden met de christelijke identiteit van PIT kinderopvang & onderwijs. De insteek van de kinderen van De Meander, De Wijngaard en De Tweestroom is nog meer mensen deelgenoot te maken van deze bijzondere vertelling vol hoop voor de toekomst. Rond 18.30 uur begint de tocht met het verlichte kruis waaraan kinderen, hun ouders en andere betrokkenen en belangstellenden kunnen deelnemen. Om 19.30 uur barst Passion4kids 2022 los. Voor meer informatie: www.pit-ko.nl/passion4kids.