Danielle Schel in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In 2017 won cabaretière Daniëlle Schel de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en daarmee werd zij ‘Een dame om in de gaten te houden’. Vrijdag 18 maart komt Daniëlle naar Cascade met haar voorstelling ’OK’. Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets.

Over Daniëlle Schel
Danielle Schel is een Nederlandse cabaretière, actrice en zangeres. Na haar afstuderen aan de Amsterdamse Theater Academie in 2007 maakte ze meerdere voorstellingen voor festivals, zoals voor het Amsterdam Fringe Festival, de Parade en de Zwarte Cross. Haar voorstelling ‘Slagbeurt’ leverde haar in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017 de publieksprijs op. De cabaretière kreeg eind 2020 voor dit programma het Stijgend Applaus Stipendium toegekend, een financieel duwtje in de rug voor theatertalent.

In ‘OK’ serveert Daniëlle je een hysterische collage van ongemakkelijke sketches, briljante liedjes en hilarische conferences. Eén ding is zeker, ze zal in deze voorstelling haar uiterste best doen om aan al je uiteenlopende verwachtingen te voldoen. Vrijdag 18 maart, 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro. Meer informatie en kaarten reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Foto: Studio Letterie