D66 en GroenLinks te gast bij ATOS Radio

ZWIJNDRECHT – Zaterdag 19 februari waren Sabine Schipper van D66 en Patrick Stam van GroenLinks uit de gemeente Zwijndrecht te gast in de ATOS Studio. De weken voor de verkiezingen zijn iedere zaterdagavond tussen 18.00-20.00 uur lijsttrekkers te gast om ‘het verhaal achter de lijsttrekker’ te weten te komen. Presentatie deze uitzending was van Ronald Roël.

Sabine Schipper (D66)

De in Dordrecht geboren Sabine Schipper is een echte Zwijndrechtse. Zelfs in haar studententijd was zij niet uit Zwijndrecht weg te denken. Sabine is net moeder geworden, zet zich veel in voor de maatschappij van gemeente Zwijndrecht en is sinds 2018 lijsttrekker/fractievoorzitter van de D66 Zwijndrecht. In de vrije tijd bezoekt Sabine graag musea en wandelt veel. Sabine over haar keuze voor D66 en de punten waar D66 Zwijndrecht voor staat tijdens de verkiezingen van 2022. Luister hieronder de gehele uitzending terug.

Uitzending met Sabine Schipper

Patrick Stam (GroenLinks)

De nummer twee op de lijst van de GroenLinks is de uit Zwijndrecht afkomstige Patrick Stam. Patrick woont bijna zijn gehele leven al in Zwijndrecht en kent het dorp op zijn duimpje. Sinds vorig jaar heeft hij zich aangesloten bij GroenLinks van Zwijndrecht en heeft zich voor de verkiezingen van 2022 verkiesbaar gesteld. In de uitzending vertelde hij verder zijn keuze voor GroenLinks en partijpunten van GroenLinks Zwijndrecht voor de verkiezingen van 2022.

Uitzending met Patrick Stam