Vrolijke filmmiddag in de meivakantie in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT In de meivakantie draait de supervrolijke film ‘Het Feest van Tante Rita’, een familie-avontuur waar je blij van wordt. Op woensdagmiddag 3 mei te zien in Cascade.

De film gaat over het allergrootste dansfeest van het jaar. Een film voor wie van muziek, zingen en dansen houdt. Alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tjsoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) komen voorbij. Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen dat zij worden uitgenodigd voor het feest. Op de camping aangekomen heeft moeder Sjan een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familieauto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Lukt het om op tijd aan te komen? Het Feest van Tante Rita is een fijne film waar je vrolijk van wordt én energie van krijgt. Het stikt van de BN’ers in leuke bijrollen (zoals grappenmaker Najib Amhali en zangeres Edsilia Rombley) en liedjes van Minidisco. Probeer dan maar eens stil op de bioscoopstoel te blijven zitten!

Info
Het Feest van Tante Rita. Woensdag 3 mei, 15.00 uur in Cascade. De film duurt 80 minuten, bevat een korte pauze en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten kosten 6 euro, meer info en reserveren kan online via:  www.stichting-cascade.nl