Twee filmvoorstellingen tijdens voorjaarsvakantie

Juf Roos: op Reis naar de Regenboog

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Donderdag 22 februari draaien er twee films in Cascade tijdens de voorjaarsvakantie. ’s Middags draait ‘Juf Roos; op Reis naar De Regenboog’ en tijdens de filmavond is ‘Sweet Dreams’ te zien.

Ga je mee op vakantie met de populaire juf en haar buurjongen Gijs? In ‘Juf Roos; op Reis naar De Regenboog’ gaan ze samen op zoek naar de kleuren van de regenboog. En natuurlijk beleven ze daarbij allerlei avonturen. De film begint om 15.00 uur en is geschikt voor alle leeftijden, kaartjes kosten 6 euro. Speelduur 63 minuten.

Sweet Dreams
Tijdens de filmavond is ‘Sweet Dreams’ te zien. Het verhaal speelt zich af op een afgelegen Indonesisch eiland, tijdens de nadagen van het koloniale tijdperk. Na de plotselinge dood van de Nederlandse suikerfabrikant Jan arriveert er familie vanuit Nederland om het bedrijf over te nemen. Te midden van een opstand van de Indonesische arbeiders, begint een kat-en-muisspel waar niemand heelhuids uit zal komen. De film start donderdag 22 februari om 20.00 uur, kaarten kosten 7 euro. Speelduur 100 minuten.Info
Meer info en kaarten voor deze filmvoorstellingen via de website stichting-cascade.nl

Bron Cascade