Ontdek je talent op de open dag van ToBe

Peter Verheijen Fotografie: ToBe productievoorstelling ‘Een steentje in je schoen’

DORDRECHT – Wie wil leren zingen, dansen, creëren of toneelspelen die kan op zondag 20 augustus in het Energiehuis gratis komen ontdekken welke cursus bij hem of haar past. Men is welkom van 10:00 tot 14:00  om kennis te maken met het aanbod van ToBe, de docenten en natuurlijk het gebouw. Dit jaar wordt de open dag extra feestelijk omdat het cultuurcentrum hun nieuwe huisstijl lanceert.

Er is van alles mogelijk: in een band spelen, samen een theatervoorstelling of kunstwerk maken, leren dj’en, dansen óf de fantasie de vrije loop laten bij schilderen of edelsmeden.  Ook voor de allerkleinste kinderen en hun (groot)ouders zijn er cursussen. Het blokkenschema van de Open Dag is te vinden op tobe.nl/agenda.

Nieuwe cursussen
ToBe start het seizoen met een aantal gloednieuwe cursussen zoals: ‘Mode maak je zelf’ (11-18 jaar), ‘Ukelele Klas’(6-12 jaar) en het ‘MediaLab’(9-13 jaar) waar men leert hoe je je eigen kunst met de hand of digitaal tot leven kan brengen. Met de cursusvinder op de website van ToBe is het mogelijk om cursussen te selecteren op leeftijd, interesse, locatie en dag(deel). Alle cursussen beginnen in de week van 4 september.

Leslocaties
In Dordrecht zijn er lessen in het Energiehuis en in wijkcentrum Koloriet in Krispijn en in Papendrecht zijn er muzieklessen op de locatie van muziekvereniging Excelsior.

Tegemoetkoming in het lesgeld
Stichting Leergeld biedt een financiële tegemoetkoming in het cursusgeld voor kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Kijk voor meer info op tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.

Info
Open dag ToBe, op zondag 20 augustus. Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.
Voor vragen kan men contact opnemen met de klantenservice van ToBe via klant@tobe.nl of 078-6133144 (ma-vr).

Bron Tobe