Het Mout Bierfestival is uitgebreid met activiteiten

DORDRECHT – Het Mout Bierfestival keert op 28 en 29 juli terug naar het Wantijpark in Dordrecht. Tijdens Mout ontdekt men de lekkerste en speciaalste bieren. Maar sinds dit jaar biedt Mout veel meer dan dat en is het aanbod flink uitgebreid. Zo kan men bijvoorbeeld genieten van een muziekprogramma of terug in de tijd gaan  met de retro arcade games. 

Zoals vaste bezoekers inmiddels van het Mout Bierfestival gewend zijn kan er weer gelaafd worden aan ruim 200 (speciaal)bieren, muziek en  lekker eten bij de foodtrucks. Het aantal brouwerijen is wederom groot en de keuze heeft men zelfs uitgebreid met  nationale en internationale brouwerijen als Oedipus, Two Chefs Brewing, het Deense Mikkeller en het Oekraïense Didko. Nieuw dit jaar is de extra muziekbeleving. Liefhebbers van hitjes uit de jaren ’70 en ’80 kunnen terecht bij de Platenbus.  En voor wie meer van het nieuwere werk houdt uit de 90’s en 00’s is de Rewind-stage een uitkomst.

Activiteiten
Nieuw dit jaar zijn de activiteiten. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de sjoelbak, flipperkast en bij de arcadegames. Ook zijn de biercocktails van Beerded nieuw en is er zelfs een ware Oedipus-stage, waar men onder het genot van een (speciaal)biertje zijn of haar tafeltennis-skills kan vertonen. Mout is volgens de organisatie hipper, dansbaarder en speelser dan ooit maar met nog steeds de typische Mout gezelligheid.

Info
Het Mout Bierfestival op 28 en 29 juli in het Wantijpark te Dordrecht
Tickets kosten 10.50 (regular) en zijn verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl


Bron Mout Bierfestival