FilmClub De Witt vertoont Reality

Micky Mina LLC. Fragment uit de film Reality.

DORDRECHT – Op maandagavond 30 oktober vertoont FilmClub De Witt Reality, een film met Sydney Sweeney die verdacht wordt van het lekken van een geheim document.

Reality Winner is een doorsnee twintiger: ze is dol op haar huisdieren, houdt van reizen, doet aan CrossFit en deelt selfies met haar volgers op social media. Maar als Reality na wat boodschappen op 3 juni 2017 thuiskomt, treft ze daar twee FBI-agenten aan. Winner, een luchtmacht veteraan en yoga instructeur, wordt ter plekke ondervraagd over haar werk bij de inlichtingendienst en in het specifiek of ze een geheim document heeft gelekt over de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Aan de hand van de dialogen die letterlijk uit het originele FBI transcript zijn gehaald, toont Reality wat er die middag in het huis van Winner plaatsvond.

Info
De film Reality op maandag 30 oktober 19.30. Locatie: FilmClub De Witt, Nieuwstraat 60-62 in Dordrecht.
Kaarten € 11,50. Met Cinevillepas en Strippenkaart gratis. Klik voor kortingen (b.v. CJP en Dordtpas) op de knop Tijden en Tickets van Filmclub: Reality | Filmtheater | De Witt Dordrecht. Een munt voor een drankje kost € 2,50.

Bron: FilmClub De Witt