Dit weekend 25e editie Big Rivers festival

ATOS archieffoto

DORDRECHT – Dit weekend wordt voor de 25e keer het gratis Big Rivers festival gehouden in Dordrecht. Op 7, 8 en 9 juli zijn er naast vele gratis muziekoptredens in de binnenstad ook workshops, straattheater en tal van lekkernijen te vinden. De Waterbus vaart speciaal voor de bezoekers van dit festival vanuit Zwijndrecht en Papendrecht langer door.

Volgens de organisatie beloofd het dit jaar een mooie jubileumeditie te worden waarbij ook het weer er goed uitziet. Het beloofd een zonnig en vrij warm weekend te worden maar daar is het festival inmiddels goed op ingespeeld. Zo zijn er ruim voldoende waterpunten te vinden en is er ook (anti)zonnebrand te verkrijgen.

Groot aanbod
Het festival is vrijdag om 17.00 op het podium bij de Grote Kerk begonen met een optreden van Massada.  De bekende grotendeels Molukse percussieband die dit jaar precies  50 jaar bestaat en een jubileum-concerttour realiseert op verschillende festivals en podia.  In totaal zijn er tijdens Big Rivers 15 verschillende locaties in de stad waar men live-muziek kan vinden dit weekend. Het complete aanbod van dit festival vindt men op de website van Big Rivers.

Extra vaardiensten Waterbus
Vanaf vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli vaart de Waterbus speciaal voor Big Rivers langer door in de avond en zijn er extra afvaarten. Op zondagmorgen 9 juli vervallen daardoor wel de eerste afvaarten.
Klik hier voor de volledige aangepaste dienstregeling.

Bron: Big Rivers – Waterbus