Concert Alisa van Dijk, viool en Hans Okkerse, piano en orgel

DORDRECHT- Violiste Alisa van Dijk, kondigt met gepaste trots dit concert aan. Het betreft het 11de concert van haar eigen concertserie 2019 in de Trinitatiskapel te Dordrecht.

Ze hoopt op zaterdag 19 oktober 2019, samen met de pianist en organist Hans Okkerse met wie ze een duo vormt, een schitterend concert te verzorgen in de mooie akoestische eeuwenoude Trinitatiskapel.

Hans Okkerse is uitvoerend musicus en veelvuldig werkzaam in Dordrecht en omgeving. Violiste Alisa van Dijk heeft het muzikale leven de laatste jaren in Dordrecht en omgeving een enorme impuls gegeven. Ze voert met Hans Okkerse het onderstaande schitterende programma uit.

Programma:

-Johann Sebastian Bach (1685-1750): Sonate b mineur BWV 1014 (delen: Andante, Allegro, Andante, Allegro)

-Henryk Wieniawski (1835-1880): Légende opus 17

-Vittorio Monti (1868-1922): Czardas

-Igor Stravinsky (1882-1971): Suite Italienne (delen: Introduzione, Serenata, Tarantella, Gavotta con due Variazioni, Scherzino, Minuetto en Finale).

Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer, maar vooral ook door het fraaie programma en de humoreske toelichtingen door Rob Landman, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn.

Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk.

Het adres van de Trinitatiskapel is: Vriesestraat 22 te Dordrecht. Voor meer info: www.alisavandijk.nl