Comédienne Christel de Laat in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT De Brabantse comédienne Christel de Laat speelt zaterdag 12 februari haar derde voorstelling ‘Hoe dan?!’ in Cascade. Een heerlijk ongecompliceerde avond vol humor!

In alweer haar derde voorstelling ‘Hoe dan?!’ is Christel de Laat weer eens ouderwets op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad van haar vorige shows op en vertelt ze op haar manier over de worsteling met het leven en haar frustraties. Met gekke sketches, dolkomische liedjes en hilarische verhalen gooit ze zonder schaamte alles op tafel. Christel loopt leeg over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Want Christel spaart niemand, ook zichzelf niet.

Over Christel de Laat
De kunst van de humor heeft Christel de Laat zichzelf aangeleerd en ze blijkt een groot succes op Brabantse feesten. Haar typetje Nel raakt al snel bekend in de hele provincie, tot aan Omroep Brabant aan toe. Daar krijgt ze zelfs haar eigen tv-programma. In 2014 maakt het theaterpubliek voor het eerst kennis met de vriendelijke Brabantse en begin 2017 debuteert De Laat met haar soloprogramma. In theaterseizoen 2021-2022 toert ze het hele land door met alweer haar derde voorstelling ‘Hoe dan?!’. Buiten het theater om is De Laat ook te zien op de landelijke televisie, onder meer bij ‘Ook dat nog’, ‘De Jopie Parlevlietshow’ en ‘Toren C’.   Zin in een avondje uit en keihard lachen? Kom gezellig naar Cascade op zaterdag 12 februari. Een kaartje voor deze avond kost 21,00 euro (incl. consumptie), reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Bij de ingang wordt gevraagd om het coronatoegangsbewijs en bij het plaatsnemen in de theaterzaal wordt 1,5 meter tussen huishoudens aangehouden.

Foto: Rijk in Beeld