ATOS RTV Centje voor een Bandje

STREEKNIEUWS – De jaarlijkse doneer & win-actie van Big Rivers is weer van start en heeft in een week tijd al 15% van het streefbedrag bereikt.

De crowdfundingsactie, die dit jaar voor de vijfde keer gehouden wordt, is een mooie manier waarop de bezoekers ervoor kunnen zorgen dat ook dit jaar het gezelligste muziek weekend van Nederland gratis en toegankelijk voor iedereen blijft. Wat iedereen weet, is dat het organiseren van Big Rivers niet gratis is. Naast de subsidie van de Gemeente Dordrecht en de flinke bijdrage vanuit de horecapartners, is het festival afhankelijk van sponsors, fondsen, collecte en de verkoop van eigen producten in de merchandise-kramen. Alles bij elkaar is dit niet genoeg om, dat wat de organisatie voor ogen heeft, voor elkaar te krijgen. Door het doen van een donatie, steun je niet alleen Big Rivers, maar je maakt ook kans op prijzen van lokale ondernemers.

Centje voor een Bandje is gestart op 10 maart en het uiteindelijk doel is om €15.000 binnen te halen. Wil je Big Rivers steunen met een Centje voor een Bandje? Ga dan naar https://www.bigrivers.nl/doneer-en-win/