ZWIJNDRECHT/HENDRIK-IDO-AMBACHT- Dinsdagavond 29 april waren enkele hoofdrolspelers van de Passion4Kids dat op 13 april wordt georganiseerd in Hendrik-Ido-Ambacht te gast in het programma Bram & Rolf.

De vier hoofdrolspelers uit de cast van de 7de editie van de Passion4Kids die te gast waren zijn Chad (Jezus), Manou (Judas), Anouk (Petrus) en Fleur (een van de vier vrienden van Jezus). De hoofdrolspelers vertelde in de uitzending hoe ze het vonden om uitgekozen te worden voor de betreffende rol, hoe de voorbereiding naar de Passion4Kids is verloopt en of ze het spannend vinden om straks op te treden voor het publiek. Melvin Bezemer plaatsvervangend projectleider van de Passion4Kids sprak in de uitzending over hoe de afgelopen jaren zijn verlopen van dit evenement en hoe de komende editie van 2022 er uit komt te zien.

Luister hieronder het interview terug:

De Passion4Kids kan je live bekijken op 13 april 2022 om 18.30 uur in het Baxpark in Hendrik-Ido-Ambacht. De Passion4Kids wordt dit jaar georganiseerd door kindcentrum de Meander, Kindcentrum de Tweestoom en Kindcentrum de Wijngaard. Kijk voor meer informatie op de over de Passion4Kids op de website van PIT.