Cascade presenteert voorproeven 2022-2023

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het splinternieuwe theaterprogramma van Cascade is gereed! Tijdens de speciale presentatieavond op vrijdag 17 juni krijgen bezoekers een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen.

Theaterbezoekers genieten tijdens de voorproefavond van korte optredens van een vijftal artiesten die in het nieuwe theaterseizoen zullen schitteren in Cascade. De presentatie is in handen van de Rotterdamse persoonlijkheid Marja van Katendrecht, die dit op haar unieke, sprankelende manier zal volbrengen. Ook zij zal in het theaterseizoen 2022-2023 met haar nieuwe show te bewonderen zijn in Cascade. 

Laat je vanaf september in het theater meeslepen door de hilarische verhalen, absurde humor, kippenvelconcerten, bijzondere lezingen en unieke avonden. Het hele seizoen zie je er allerlei bekende gezichten, maar laat je vooral ook verrassen door nieuwe, aanstormende talenten. Het theaterprogramma bevat onder andere cabaret, comedy, toneel, muziek, film en natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht; voor hen heeft Cascade een aantal mooie voorstellingen in petto.

Theaterkaarten
Als je tijdens de presentatieavond aanwezig bent, heb je de eerste keus uit het aanbod voor theaterseizoen 2022-2023! Door het kopen van een kaartje voor deze avond ontvang je een loyaliteitspas die is gekoppeld aan jouw account bij Cascade. Met deze loyaliteitspas bestel je met voorrang kaarten voor de door jou gewenste voorstellingen. De reguliere kaartverkoop start woensdag 22 juni om 12.00 uur, dus wees er vrijdag 17 juni zeker bij en kom genieten van de optredende artiesten en de gezellige sfeer tijdens een avondje ‘Voorproeven’! 

Vrijdag 17 juni, 20.15 uur. Kaarten voor ‘Voorproeven 2022-2023’ kosten 20 euro, reserveren kan via de website: www.stichting-cascade.nl Inwoners van Ambacht kunnen hun coronavoucher aan de kassa van Cascade inwisselen bij het kopen van theaterkaartjes.