Caberetier Rob Scheepers in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De voorstelling ‘Gulzig’ van Rob Scheepers bevat meer verhalen, meer grappen en dus valt er meer te lachen. Vrijdag 15 april speelt hij in Cascade.

Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet? Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kun je nog meer grappen en meer verhalen verwachten. Meer van alles!

Na zijn cabaretdebuut in 2014 is er veel gebeurd met Rob Scheepers. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee avondvullende cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde én maar liefst vier nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met week lang uitverkochte zalen in het Parktheater Eindhoven, is het in 2020 tijd voor zijn derde cabaretprogramma ‘Gulzig’. Vrijdag 15 april, 20.15 uur. Meer informatie en kaarten (à 20,50 euro) reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Foto: Minneboo Fotografie