Cabaretier Silvester Zwaneveld in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Silvester is inmiddels een begrip in theaterland en een van de vaste Cascade-huiscabaretiers. Al in 2000 was hij in dit theater te zien met zijn collega Arie Koomen. Zaterdag 18 februari speelt hij zijn nieuwe voorstelling ‘Zwijgrecht’.

Zwijgen is niet zo besteed aan Silvester Zwaneveld. Toch is hij er inmiddels achter dat ‘Je bek houden’ soms de allerbeste beste strategie is. Maar laat dat nou net het talent zijn dat deze cabaretier volledig mist. De enige manier om dat duidelijk te maken, is door zijn mond open te trekken en het belang van zwijgrecht eens goed aan de tand te voelen.

Silvester werkte aan grote shows en regisseerde menig collega-cabaretier, maar zelf heeft hij ook nog meer dan genoeg te vertellen. Vanuit zijn zeer persoonlijke verhalen komt Silvester altijd tot een voorstelling die nog dagenlang nagloeit. Hard, ontwapenend, gedreven, herkenbaar, bevlogen en oergrappig. Deze verhalenverteller bezorgt je een topavond met zijn nieuwste show: ‘Zwijgrecht’.

Zaterdag 18 februari, 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro, inclusief drankje. Meer info en reserveren via de website:  www.stichting-cascade.nl.

Foto: Henry Faber