Buurtmaaltijd en Bingo in Het Badhuis

ZWIJNDRECHT – Het Badhuis is de hele week open, heeft u behoefte aan een praatje, gezelligheid, een bakje koffie of thee (€ 0,75 per kopje), loop dan eens binnen van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de koffie-inloop kun je ook een spelletje doen, mee breien aan dekens voor Gambia of Roemenië, sjoelen op vrijdag, enz. Wees welkom in de huiskamer van de wijk. U vindt alle activiteiten op onze website: www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl of neem de flyer mee die in Het Badhuis klaar ligt.

Buurtmaaltijden

De eerstvolgende buurtmaaltijd is op donderdag 16 juni. Aanmelden van te voren is verplicht en kan tot uiterlijk woensdag 15 juni 10.00 uur. De maaltijd start om 18.00 uur, vanaf 17.30 uur staat de deur open. U krijgt een heerlijke warme maaltijd geserveerd en een lekker toetje met daarna nog een kopje koffie of thee, voor maar € 4,- p.p. Drankjes zijn te koop aan de bar.

Een week later, donderdag 23 juni, is de gratis buurtmaaltijd. Zijn de kosten voor de buurtmaaltijd een drempel voor u, dan kunt u deze keer zeker aanschuiven. Wel graag aanmelden tot uiterlijk woensdag 22 juni 10.00 uur. Ook is het leuk als u iemand uitnodigt voor deze maaltijd en kom gezellig samen. De maaltijd is gratis, maar een vrijwillige bijdrage mag altijd gegeven worden.

Bingo

Op vrijdag 17 juni is er weer een gezellige bingomiddag, er worden 6 rondes gespeeld. Per ronde heeft u 3 keer kans op een prijs. Een bingoboekje voor 6 rondes kost € 4,50. Daarnaast loten alle bingokaarten mee voor een boodschappenbon en na de bingo worden er nog prachtige prijzen verloot, lootjes kosten € 0,50. Voor aanvang en in de pauze zijn koffie, thee en (fris)drank te koop aan de bar. De hapjes in de pauze worden aangeboden door Het Badhuis. Ook zijn er snacks, zoals broodje hamburger, broodje bal of tosti te bestellen. De deur gaat om 13.00 uur open en we starten om 13.30 uur.

Het Badhuis vind je aan Prins Hendrikstraat 2 te Zwijndrecht. Aanmelden kan via tel. 078 7850503, info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl of in Het Badhuis tijdens openingstijden. Kijk op www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl voor meer informatie.