Burgemeester Jan Heijkoop pakt taken weer op

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Jan Heijkoop pakt vanaf vandaag zijn werkzaamheden als burgemeester volledig op. Na anderhalve maand ziekteverlof neemt hij daarmee het stokje weer over van wethouder en 1e locoburgemeester André Flach, die zijn taken tijdelijk waarnam.

Burgemeester Heijkoop onderging halverwege december een operatie nadat tijdens een onderzoek een tumor op de nier werd ontdekt. De operatie verliep succesvol. Na een korte herstelperiode voelt Jan Heijkoop zich fit en kan hij zijn werkzaamheden weer hervatten.

Burgemeester Heijkoop kijkt ernaar uit om weer te beginnen: “De afgelopen periode was spannend en niet altijd makkelijk. Tijdens mijn herstel ontving ik veel kaartjes, telefoontjes en berichtjes. Deze blijken van medeleven tijdens mijn ziekteverlof deden mij heel goed. Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor hun steun en lieve woorden. Ook bedank ik André Flach, die als locoburgemeester mijn taken waarnam, voor zijn goede werk tijdens mijn afwezigheid. Ook spreek ik een woord van dank uit aan de heer Platschorre, die mijn taak waarnam als voorzitter van de gemeenteraad. Ik heb de contacten met inwoners, collega’s en mensen van verenigingen en organisaties de afgelopen weken erg gemist. Ik kijk ernaar uit om weer aan de slag te gaan.”