Burendag bij Kubiek en de Lindtse Kerk

ZWIJNDRECHT – Op zaterdagmiddag 24 september krijgt je volop de gelegenheid om je buren te leren kennen, want dan is het burendag. De Lindtse Kerk en Wijkcentrum Kubiek, overburen van elkaar, organiseren gezamenlijk een aantal leuke activiteiten voor en met de buren: de bewoners van de Vogel- en Bloemenbuurt.

Vanaf 13.30 tot 16.30 uur is er van alles te doen in en rondom de kerk en Kubiek (Zwaluwstraat 1, 3334 XN Zwijndrecht). Zo staan er op het grasveld een springkussen en een stormbaan, zijn er oud-Hollandse spelletjes en is er bingo voor jong en oud. Ook de grabbelton met leuke verrassingen voor de kinderen ontbreekt niet. Er zijn mooie prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers en winkeliers uit Kort Ambacht en Nederhoven. In de kerk is een doorlopende presentatie met dia’s van oud-Zwijndrecht. Daar zijn ook veel authentieke krantenartikelen en foto’s te bekijken en worden verhalen verteld met leuke weetjes en anekdotes over Zwijndrecht Groote Lindt.

Binnen de mogelijkheden zullen ook de buren en bewoners van de IJsvogel bij de activiteiten worden betrokken. Wil je weten wat er zoal te doen is in de Lindtse Kerk of in wijkcentrum Kubiek?

Op deze dag staan onze vrijwilligers klaar om je informatie te geven over de activiteiten die er zijn. Heb je zelf ook ideeën voor de buurt, dan gaan we graag met je in gesprek over wat wij voor je kunnen betekenen. In de wijk zijn folders met het programma van de dag verspreid. Deze zijn ook bij Kubiek en de kerk op te halen. Digitale informatie over deze dag kun je vinden op Facebook van Kubiek of op de website van de Lindtse Kerk.