ZWIJNDRECHT- Afgelopen zaterdag 3 oktober was singer-songwriter Bronte Lavendel te gast in het programma Bram & Jurgen. Bronte speelde vier nummers live in de ATOS studio. Telefonische interviews waren er met Eline over haar nieuwe single, Aad van JJ Music House, Edwin van boekhandel Hyperion, Emma over Horen Zien en Zwijgen en Tess Merlot over haar crowdfundingsactie.

Live muziek

Bronte Lavendel brengt op 10 oktober haar eerste Album ‘Foolish Past’ uit. In de uitzending van Bram & Jurgen speelde zij live drie nummers van dit betreffende album. Daarnaast speelde Bronte ook een cover van Amy Winehouse. Het album van Bronte is vanaf 10 oktober te beluisteren via de diverse streamingskanalen.

Bronte Lavendel- Now Is Not The Time
Bronte Lavendel- Sugar, Honey
Bronte Lavendel- Stronger Than Me (Amy Winehouse)
Bronte Lavendel- Just a Memory

Bram & Jurgen Spellen

Deze week speelde Bronte Lavendel de Bram & Jurgen spellen. Ze beantwoorden de vragen in de spellen ‘het Bram & Jurgen Rad’ en ‘de Bram & Jurgen Bingo’.

Bram& Jurgen Rad
Bram & Jurgen Bingo

Interviews

In de uitzending waren er vijf interviews te horen. Zangeres Eline vertelde over haar nieuwe single ‘Dickpic’, Aad van JJ Musichouse over hun agenda van de maand oktober en Edwin Looye van boekenhandel Hyperion over de boeken ‘Koemans Keuzes’, ‘Bevroren Goud’ en ‘De Echo van het Water’. Emma sprak over de afgelopen en aankomende edities van Horen Zien en Zwijgen en tot slot was er een interview met Tess Merlot over haar crowdfundingsactie via de website voordekunst.nl voor haar album.

Interview Eline
Interview Aad
Interview Edwin
Interview Emma
Interview Tess Merlot