BOVEN.LIVE met DJ Peter de Lijster

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Bij BOVEN.Live geniet je van een gezellige, muzikale middag vol heerlijke muziek om op te dansen. Zondagmiddag 15 januari 2023 treedt dj Peter de Lijster op in Cascade.

Peter begon als 16-jarige als dj. Samen met andere dj’s begon hij de Hot Pop drive-in show. Sinds een aantal jaren draait Peter weer, met name bij A.S.W.H. en diverse feesten. Tevens verzorgde hij jarenlang de jaarafsluiting in Café de Landbouw. Afgelopen Koningsdag was hij als dj te vinden bij het Havenhoofd, wat hopelijk een terugkerend fenomeen mag worden.

Peter draait normaal graag een mengeling van 70-80-90’er jaren muziek, afgewisseld met Nederlandstalige meezingers en hedendaagse nummers. Voor deze editie van BOVEN.Live editie pakt hij de jaren 60,70 en 80. Natuurlijk kan je je favoriete verzoeknummers aanvragen. Muziek is ook herinneringen ophalen en even terug in de tijd.

Gevarieerde livemuziek, een drankje en een lekker hapje; de allerbeste zondagen beleef je bij BOVEN.Live. Zondag 15 januari, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 8 euro en zijn te bestellen via www.stichting-cascade.nl.