STREEKNIEUWS – Poppodium Bibelot en Kunstmin lanceren in het Energiehuis een bijzondere programmareeks. Onder de noemer ‘Wanderlust’ nodigen zij het publiek uit op ontdekkingsreis door het muziek en theater programma. De evenementen binnen deze programmareeks zijn uitdagend, verrassend en afwisselend. Van The Kik tot New Cool Collective en van LAKSHMI tot Sven Ratzke.

De programmeurs van Poppodium Bibelot en Kunstmin selecteren concerten en voorstellingen die niet zouden misstaan op festivals als Lowlands en Down The Rabbit Hole.

“Daarmee biedt het Energiehuis nieuwe werelden die je nog niet kende. Beluister nieuwe geluiden, uitdagende concerten, beleef prikkelende voorstellingen én ontmoet andere mensen die zich net zoals jij graag laten verrassen”, aldus organisatoren Poppodium Bibelot en Kunstmin.

Bijzondere Wanderlust evenementen
Alle ‘Wanderlust’ producties zijn bijzonder aan te raden. De organisaties lichten alvast een aantal evenementen uit. De achtkoppige jazz formatie New Cool Collective viert de release van zijn twintigste album op vrijdag 10 januari in de Power Stage van het Energiehuis. Op vrijdag 28 februari presenteert de bekende Nederpop band The Kik zijn nieuwe album ook in die zaal. Zangeres LAKSMHI mengt filmbeelden met pop-noir, klassieke muziek en electro. Op zaterdag 7 december geeft zij een bijzonder concert.

Energiehuis vol energie
Het Energiehuis ademt cultuur. In de 47 verschillende publieksruimtes van de voormalige electriciteitscentrale is plaats voor alle vormen van podiumkunsten: van dansvoorstelling tot bandwedstrijd en van hiphopconcert tot theaterworkshop. Verrassend en altijd memorabel.

Wanderlust tickets
De reeks ‘Wanderlust’ bestaat uit een mix van Bibelot en Kunstmin evenementen. Alle Wanderlust evenementen zijn te vinden via: www.energiehuis.nl/wanderlust

Tickets voor Kunstmin evenementen: www.kunstmin.nl; Tickets voor Bibelot evenementen: www.bibelot.net & voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.