Beth & Flo met ‘Niet Wat Je Denkt’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Beth & Flo bestormen de theaterzalen met absurdistische scenes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Vrijdag 13 januari te bewonderen in Cascade.

Elsbet Remijn en Claudette Verhulst vormen samen het cabaretduo Beth & Flo.Het duo weet de zaal elke keer te verrassen met haar virtuoze, vurige en energieke manier van spelen en haar interpretatie van de klassieken van componisten als Gershwin en Rachmaninov. In ‘Niet wat je denkt’ breken de twee alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities.

Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag! Beiden zijn opgeleid als klassiek pianist aan het Koninklijk Conservatorium, waar ze ontdekten graag samen op het podium te staan. Als pianoduo vielen Beth & Flo al snel op en speelden ze in alle grote concertzalen. En nu is het tijd voor de theaterzalen.

Vrijdag 13 januari 2023, 20.15 uur. Tickets kosten 19,50 euro, inclusief drankje. Kijk op de website voor meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Foto: Jaap Reedijk